Hodnocení akce – Týden hokeje 21.9. 2018

13

Týden hokeje je celorepubliková akce, kterou organizuje ČSLH a náš klub je do této akce zapojen. V rámci již pátého pokračování akce „Týden hokeje“ v Roudnici nad Labem jsme úspěšný scénář přípravy a průběhu akce aplikovali i na tento den.

Propagace akce probíhala již s předstihem prezentací na webu a FB profilu klubu, využity byly i výlepové reklamní plochy města, městský rozhlas a roudnická televize. Další částí propagace akce byla naše návštěva 1. tříd ZŠ a prezentace našeho klubu na městské akci „Zažít Roudnici jinak“. Prezentaci na ZŠ a akci Zažít Roudnici jinak proběhala zábavnou formu a snažila se děti vtáhnout do hokejového světa.

Průběh akce proběhl dle připraveného a již odzkoušeného scénáře. Registrace – prezentace – prohlídka ZS a šaten – zábavná rozcvička – program na ledě. Ledová plocha byla opět rozdělena mini-mantinely na tři stanoviště. V jedné třetině probíhala ukázka tréninku 1. třídy. V ostatních dvou třetinách byly děti rozděleny podle schopností a samostatnosti. Ty „zkušenější“ dělaly s trenéry různé dovedností soutěže a využívaly široké spektrum tréninkových pomůcek. Úplní začátečníci se učili pod vedením trenérů s pomocí hrazdiček prvním hokejovým krůčkům.

Shrnutí akce. Na akci přišlo 8 nových adeptů ledního hokeje. Toto číslo je podstatně nižší než jsme očekávali. Tento částečný neúspěch přičítáme ještě velice hezkému počasí a odjezdu rodin na víkendové aktivity.